Despre noi

Asociația Studenților din Universitatea București (ASUB) este o organizație non-guvernamentală ce a luat naștere în data de 17 mai 1999, fiind singura organizație studențească constituită legal la nivelul Universității și recunoscută de către forurile superioare ca partener egal în procesul decizional.

Contactează-ne

Erasmus+

Erasmus+

Erasmus+ este programul Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport. Erasmus+ oferă unui număr de peste 4 milioane de europeni posibilitatea de a studia, de a se forma, de a câștiga experiență profesională și de a participa la programe de voluntariat în alte țări. Totodată, finanțează parteneriate transnaționale între diferite organizații și instituții de educație, formare și tineret, cu scopul de a coopera și de a construi punți între sistemul educațional și câmpul muncii prin care să faciliteze acoperirea deficitului de competențe necesare astăzi.

Cele trei linii de finanțare propuse sunt:

  • Proiecte de mobilitate
  • Parteneriate Strategice
  • Dialog Structurat

În cadrul Universității din București, proiectele Erasmus sunt derulate prin intermediul Biroului Erasmus+. Pentru mai multe detalii, puteți vizita site-ul universității, accesând următorul LINK