Despre noi

Asociația Studenților din Universitatea București (ASUB) este o organizație non-guvernamentală ce a luat naștere în data de 17 mai 1999, fiind singura organizație studențească constituită legal la nivelul Universității și recunoscută de către forurile superioare ca partener egal în procesul decizional.

Contactează-ne

Cămine și cantină

CĂMINE

COMPLEX GROZĂVEŞTI(2300 locuri)

Complexul este situat în Splaiul Independenței, nr. 204, în apropierea Facultății de Filosofie. Complexul are în componență căminele A1, A, B, C, D. Camerele sunt compuse din două paturi, mobilier pentru două persoane și lavoar în cameră. Toate căminele dispun de spații amenajate pentru spălătorie si grupuri sanitare. Căminul A1 dispune de trei paturi în cameră, grup sanitar propriu, bucătării și săli de lectură pe fiecare etaj.

Complexul Grozavesti
Complexul Grozavesti

COMPLEX MIHAIL KOGĂLNICEANU(598 locuri)

Complexul este format din căminele A și B iar camerele sunt cu două, trei sau patru paturi, dotate cu mobilier specific, iar pe fiecare palier se găsesc două grupuri sanitare. Complexul este situat pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5.

COMPLEX MĂGURELE(644 locuri)

Complexul este localizat în Strada Fizicienilor, nr. 1-9, Măgurele, Ilfov și este format din căminele G1, G2, G3, G4 care au în componență module cu două camere, cu câte două paturi, mobilier specific și grup sanitar propriu. Căminul G5 Măgurele, destinat cazării doctoranzilor Facultății de Fizică, are camere cu două paturi, mobilier specific și grup sanitar propriu. Dispune de o cameră pentru persoane cu handicap și rampă de acces. Fiecare etaj dispune de un oficiu-bucătărie și uscător.

Complexul Grozavesti
Complexul Grozavesti

COMPLEXUL THEODOR PALLADY(400 locuri)

Căminul este situat pe Bulevardul Theodor Pallady, nr. 22-26, și este format din căminele Theodor Pallady 1 și Theodor Pallady 2 cu camere tip garsonieră, cu patru paturi respectiv două Căminul dispune de spații amenajate pentru săli de lectură, bucătărie și spălătorie pentru studenți.

CĂMINUL GAUDEAMUS(100 locuri)

Căminul Gaudeamus este destinat masteranzilor și doctoranzilor, cu prioritate acelora (celor) de la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială. De asemenea, oferă cazare în regim de casă de oaspeți cercetătorilor și profesorilor invitați din țară sau din străinătate. Căminul cuprinde camere una și cu două paturi, 2 miniapartamente și dispune de o sală de sport pentru studenții cazați. Adresa căminului este Șoseaua Panduri, nr. 90.

Complexul Grozavesti
Complexul Grozavesti

CĂMIN STOIAN MILITARU(471 locuri)

Cămin Stoian Militaru este constituit dintr-un bloc de apartamente cu camere de două/trei/patru paturi, bucătărie și grup sanitar propriu. Camerele și bucătăriile sunt dotate cu mobilier specific. Adresa căminului este Strada Pictor Stefan Dumitrescu, nr. 35.

CĂMIN FUNDENI(204 locuri)

Căminul Fundeni are camere cu două paturi și mobilier specific, iar fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu. Există o cameră amenajată și dotată cu mașină de spălat pentru studenții cazați. Adresa căminului este Șoseaua Fundeni, nr. 252-254.

Complexul Grozavesti
Complexul Poligrafie

CĂMIN POLIGRAFIE(244 locuri)

Căminul Poligrafie are camere cu patru paturi și mobilier specific, cu două grupuri sanitare comune pe fiecare palier. Adresa căminului este Strada Jiului, nr. 163.

CAMIN C-LEU

Căminul dispune de camere cu câte două paturi și spațiu amenajat pentru servirea meselor. Căminul este situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 1-3.

Complexul Grozavesti