Despre noi

Asociația Studenților din Universitatea București (ASUB) este o organizație non-guvernamentală ce a luat naștere în data de 17 mai 1999, fiind singura organizație studențească constituită legal la nivelul Universității și recunoscută de către forurile superioare ca partener egal în procesul decizional.

Contactează-ne

ASUBfest

ASUBfest
ASUBfest
ASUBfest

ASUBfest

Ai avut vreodată curiozitatea de a explora diferite culturi ale lumii, domenii ale artei, ori pur și simplu să înveți cum să-ți gestionezi timpul? Dacă răspunsul este da, atunci dă-ne voie să îți prezentăm ASUBfest!

Un proiect de tradiție al asociației noastre, ASUBfest promovează arta, cultura și educația non-formală. Este organizat, de regula, în luna aprilie a fiecărui an și se desfășoară pe o perioadă de aproximativ zece zile – perioadă în care poți lua parte la seri multiculturale, unde ai șansa să descoperi magia obiceiurilor și tradițiilor din diferite zone ale lumii, dar și să te delectezi cu delicatese atent selecționate. Ai parte de divertisment la serile de Stand-Up Comedy, te poți menține în formă prin activitățile sportive, ori îți poți îmbogăți cunoștințele prin participarea la diversele workshop-uri. Indiferent de domeniul de studiu, cu siguranță găsești cel puțin o activitate pe placul tău, care să-ți ofere posibilitatea de a îmbina distracția cu educația.

Întreg proiectul are să fie încheiat cu o super petrecere, care reprezintă momentul prielnic de a împărtăși o ultima experiență împreună și a forma noi prietenii!