Despre noi

Asociația Studenților din Universitatea București (ASUB) este o organizație non-guvernamentală ce a luat naștere în data de 17 mai 1999, fiind singura organizație studențească constituită legal la nivelul Universității și recunoscută de către forurile superioare ca partener egal în procesul decizional.

Contactează-ne

CAREER EXPO

CAREER EXPO
CAREER EXPO
CAREER EXPO

CAREER EXPO

La un moment, orice student se tamponează de întrebări caracteristice și firești legate de viitorul său: Ce voi face după facultate? Pot să am o carieră? Mi-am ales bine facultatea? Mă voi putea întreține după licență? Pentru a răspunde acestor întrebări ASUB a creionat proiectul UB Career Expo, care și-a desfășurat prima ediție în anul 2017.

Evenimentul își propune să vină în ajutorul studenților din cadrul Universității din București, având scopul de a oferi oportunități incredibile de joburi și internshipuri. Firmele colaboratoare activează în domenii variate, începând de la IT, până la HR, iar în fiecare an se încearcă să fie aduse tot mai multe, pentru ca ofertele să poată fi pliate pe cerințele studenților.

La UB Career Expo, ai ocazia de a interacționa direct cu firme și cu potențiali angajatori, de a participa la prezentările acestora și de a obține, în final, un job. Anual, participanții evenimentului creează legături cu diverse firme, află informații despre procesul de angajare și, cei care se încadrează pe cerințele firmelor, obțin chiar jobul dorit!

Viitorul tău este mâine, iar proiectul acesta își propune să deschidă studenților o ușă spre cariera de succes mult visată! Fie că ești hotărât asupra drumului pe care vrei să-l parcurgi, ori ești pur și simplu în căutarea unui job care să ți se potrivească, UB Career Expo reprezintă oportunitatea perfectă pentru dezvoltarea ta profesională. Tu știi ce oportunității de viitor ai?