Despre noi

Asociația Studenților din Universitatea București (ASUB) este o organizație non-guvernamentală ce a luat naștere în data de 17 mai 1999, fiind singura organizație studențească constituită legal la nivelul Universității și recunoscută de către forurile superioare ca partener egal în procesul decizional.

Contactează-ne

Noutați

După cum deja știți, în data de 17 aprilie s-a încheiat ediția din acest an a proiectului ASUBFest+, ediție ce a strâns la un loc sute de studenți, o colecție considerabilă de momente frumoase și nerăbdarea de a ne revedea cât mai curând. Proiectul a îmbinat o serie de activități diverse care și-au atins scopul, fie că vorbim de dezvoltare personală, relaxare, networking sau îmbogățire a cunoștințelor.

Pe tot parcursul proiectului, la fiecare activitate studenții au putut dona pentru a salva viața mamei uneia dintre colegii noștri, diagnosticată cu o formă rară de cancer. De asemenea, în fiecare zi s-au realizat înscrieri la tombola unde premiul cel mare a fost reprezentat de o super-trotinetă!

Seara Multiculturală 

Prima seara din cadrul acestei ediții a fost Seara Multicultrală, ce a avut loc joi, pe 7 aprilie, la Casa Universitarilor. Aici diversitatea culturală și apropierea de tradiția și spiritul altor popoare și-au lăsat amprenta asupra tuturor celor care au decis să vină pe la noi.

Franța, Egipt, Japonia, Mexic, India și Turcia sunt cele șase țări care au fost prezente la eveniment. Studenții au avut oportunitatea să guste cele mai gustoase preparate tradiționale, începând de la celebrii french fries și până la tacos sau supă indiană unde ingredientul principal a fost curry. Aromele intense și atomsefera specifică fiecărei țări au făcut ca prima parte a evenimentului să fie pe placul oricui.

Ulterior, atenția s-a mutat asupra momentelor artistice unde reprezentații fiecărei țări ne-au încântat cu dansurile și cântecele lor tradiționale, punând în valoare unicitatea și elementul special care îi face să fie ei.

Seara Multiculturala
Seara Multiculturală 2022
Seara Multiculturala
Seara Multiculturală 2022
Seara Multiculturala
Seara Multiculturală 2022

Campionatul de Șah 

De asemenea, studenții știu cât este de important să combine utilul cu plăcutul, precum și pasiunea cu munca, iar campionatul de șah s-a desfășurat cu mare succes tocmai în ideea antrenării minții, antrenării unui hobby inedit și a unei pasiuni mai puțin întâlnite, sportul minții fiind acela care i-a reunit pe toți iubitorii de șah și de competiție, care au luat parte la evenimentul nostru!

Campionatul de șah a întregit astfel universul pasionaților de sport, care au avut de asemenea ocazia de a lua parte și la diverse competiții interactive de sport fizic, activitățile desfășurându-se în aer liber, oferind participanților nu doar ocazia de a-și practica sportul favorit, ci și de a se deconecta și a se distra alături de colegi și prieteni. Desigur, la finalul fiecărei competiții au existat și numeroase premii surpriză! 

Campionatul de Șah 2022
Seara de Șah
Campionatul de Șah 2022
Seara de Șah
Campionatul de Șah 2022

Traininguri ASUBFest+

Tot în ideea de a-i ajuta pe studenți pe mai multe planuri și în mai multe domenii de activitate, festivalul a înglobat și două zile de traininguri intense, un weekend în care ne-am axat în mod deosebit pe motivație, buna gestionare a emoțiilor și încredere în forțele proprii, dar și pe strategii vizând o mai bună vizibilitate în sfera social media și o mai bună însușire a educației financiare.

Ne-am propus să îmbinăm dezvoltarea personală cu cea profesională, zilele de 9 și 10 aprilie fiind, așadar, dedicate acestor aspecte atât de importante.

Traininguri ASUBFest+
Traininguri ASUBFest+ 2022
Traininguri ASUBFest+
Traininguri ASUBFest+ 2022
Traininguri ASUBFest+
Traininguri ASUBFest+ 2022

Campionatul de Debate

Cum spiritul competitiv este acela care adesea ne determină să evoluăm și să devenim cea mai bună versiune a noastră, în cadrul festivalului a avut loc și o competiție de debate, pentru aceia mai iute la vorbă, aceia care lucrează cu vorbele și știu cel mai bine cum să facă din simple cuvinte o artă a comunicării și a expunerii și exprimării punctului propriu de vedere.

Participanții s-au antrenat imediat în jocul nostru de debate, evenimentul fiind încoronat de distracție și multă bucurie de a lua o pauză de la mediul cotidian.

Competiția de debate s-a adresat tuturor iubitorilor de cuvinte, exprimare și comunicare, iar la final, nimeni nu s-a arătat dezamăgit de concluziile trase împreună! Studenții participanți au avut parte în prealabil de o pregătire specială pentru eveniment, luând parte la un workshop interactiv organizat de cei de la Clubul de debate ASSP-UB, și de un meci cu rol demonstrativ marca celor din Clubul de argumentare al studenților facultății de Drept.

Campionatul de Debate
Campionat de Debate 2022
Campionatul de Debate
Campionat de Debate 2022
Campionat de Debate
Campionat de Debate 2022

Seara de Teatru

Cu ajutorul prietenilor noștri talentați de la Universitatea Hyperion, participanții iubitori de cultură și artă teatrală s-au bucurat în seara de 12 aprilie și de o seară dedicată teatrului, de la comedie până la dramă, personaje inedite și replici memorabile însuflețind atmosfera evenimentului!

Scenetele interpretate cu pasiune de studenți pentru studenți au prins viață începând cu lăsarea serii, în cadrul Casei de cultură a studenților!

Seara de Teatru 2022
Seara de Teatru 2022
Seara de Teatru 2022

Seara de Astronomie

Seara de Astronomie s-a desfășurat în Grădina Botanică, pe 13 aprilie. Cei 300 de studenți care au venit s-au bucurat de atmosfera de festival, locul deschis și frumos amenajat, dar și de observațiile astronomice și prezentările aferente.Luna a fost vedeta serii, aceasta fiind în stadiul perfect pentru a fi admirată cu ajutorul telescoapelor speciale.

Prietenii de la Astroclub și Societatea Astronomică Română de Meteori ne-au ajutat pentru a oferi studenților o imagine mai clară și mai detaliată a acesteia. De asemenea, amfiteatrul Facultății de Biologie a găzduit niște prezentări captivante ținute de președintele SARM, domnul Valentin Grigore.

Nu în ultimul rând, Seara de Astronomie a adus invitaților zeci de surprize și a reprezentat un moment prielnic pentru a cunoaște sau revedea alte persoane. Gândurile bune ale celor care și-au dorit să le împărtășească au fost și ele așezate printre luminițele și copacii din zona de socializare.

Seara de Astronomie
Seara de Astronomie 2022
Seara de Astronomie
Seara de Astronomie 2022
Seara de Astronomie
Seara de Astronomie 2022

Seara de Open Mic 

Tot un moment unde găștile de studenți au fost la înălțime a fost și Seara de Open Mic, care a avut loc joi, în Mojo Club. Seara a fost împărțită în trei etape, iar moderatorul care s-a asigurat că indiferent de moment lumea este bine a fost nimeni altul decât Andrei Niculae.

Partea de stand-up a adus multe râsete și glume care vor rămâne în istorie, iar cele patru personaje emblematice care s-au ocupat de asta au fost chiar Mihai Lucacs, Edy Rădoiu, Alex Cazacu și Darius Grigorie. Aceștia au susținut niște momente remarcabile, care au adus zâmbetul pe buze oricărei persoane prezente.

Competiția de „una scurtă” care a urmat a adus pe scenă studenții îndrăzneți, scorul fiind strâns și glumele pe măsură. Ne-am amintit împreună că românii sunt adepții zicalei „haz de necaz”, iar dacă nu studenții să o pună în aplicare, atunci cine? Pe aceeași premisă s-a mers și în finalul serii, când a avut loc momentul de improv.

ASUBFest+ 2022
Seara de Open Mic 2022
Seara de Open Mic
Seara de Open Mic 2022
Seara de Open Mic
Seara de Open Mic 2022

Conferință ASUBFest+

ASUB a făcut tot posibilul pentru a oferi tuturor participanților la evenimentele organizate nu doar distracție și relaxare, ci și momente inedite, de cunoaștere de sine și dezvoltare personală, încercând să înlocuiască anumite semne de întrebare cu certitudini oferite de cei demni de a ne sfătui.

Conferința desfășurată a vizat exact aceste puncte, având loc pe data de 15 aprilie și oferind câteva ore de discuții libere despre evoluție și dezvoltare personală, despre trasarea liniilor viitorului unui student, despre cum să obținem acea armonie pe care cu toții ne-o dorim și de care cu toții avem nevoie nu doar în viața studențească, ci și în cea personală și profesională.

Invitații speciali au fost surpriză, participanții bucurându-se să poată discuta teme importante și de interes pentru ei alături de nume sonore contemporane din lumea social media și actoriei, precum Aluziva, Monica Bârlădeanu, Mădălina Preda și Vlad Munteanu, cunoscut sub numele de DOC. Conferința a fost găzduită de Real Taco și s-a desfășurat într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, invitații oferind atenție și pasiune fiecărui subiect tratat. 

Conferință ASUBFest+
Conferință ASUBFest+ 2022
Conferință ASUBFest+
Conferință ASUBFest+ 2022
Conferință ASUBFest+
Conferință ASUBFest+

Party ASUBFest+

Ediția aceasta a ASUBFest+ a fost un adevărat succes, iar o astfel de reușită trebuie sărbătorită cum se cuvine. De aceea, prietenii de la Gilda Music Lounge ne-au găzduit și de această dată, duminică, pe 17 aprilie. Studenții s-au distrat pe ritmul melodiilor care își lasă amprenta asupra studenției oricui, alături de amicii vechi, dar și împreună cu oamenii pe care i-au cunoscut aici.

Seara a marcat finalul unui proiect care și-a îndeplinit scopurile și a avut grijă ca fiecare student participant să simtă o parte din spiritul asubist.

Party ASUBFest+
Party ASUBFest+ 2022
Party ASUBFest+
Party ASUBFest+ 2022
Party ASUBFest+
Party ASUBFest+ 2022

Săptămâna s-a încheiat într-o notă energică, cu Campionatul de Tenis de Masă, care a atras rapid atenția celor mai sportivi dintre studenți!

Și cum toate lucrurile bune trebuie să aibă un final, festivalul ASUBFest+ de anul acesta s-a încheiat în spirit de voie bună și cu promisiunea revenirii în forță anul viitor, cu și mai multe activități și surprize, cu mai multe premii și mai multă studenție marca ASUB! 

Deoarece succesul proiectului li se datorează și lor, dorim să le mulțumim încă o dată sponsorilor noștri: 

Manageri proiect: Frunză Daria și Diana Roznovan.

Mai multe despre ASUBFest+ AICI!

Articol redactat de Borcan Ioana și Palel Patricia.

Voluntarii ASUB au început să pregătească surprizele de Crăciun din timp în acest an și au creat o ediție specială a proiectului "ASUB te face Moș Crăciun". Spiridușii de la ASUB (Asociația Studenților din Universitatea București), ASG (Asociația Studenților Geografi) și ASID (Asociația Studenților la Istorie „Dacia”) și-au unit forțele în această iarnă pentru acest proiect drag tuturor.

 "ASUB te face Moș Crăciun" reprezintă proiectul caritabil distinct al ASUB, marcându-și prezența în acest an prin sprijinirea unor cauze noi - susținerea Asociației M.A.M.E. și ajutorarea persoanelor fără adăpost. Acest angajament s-a manifestat atât prin strângerea activă de fonduri, cât și prin generoasele donații de haine și alimente.

Strângerea de fonduri a fost una captivantă, presărată cu momente dulci oferite de prăjituri, colinde și o varietate de activități. Într-un mod atrăgător, Spărgătorul de nuci a reușit să-i ademenească pe studenți în atmosfera generoasă a iernii.

Dineu Caritabil 

Spiridușii lui Moș Crăciun s-au pus repede pe treabă și au dat start proiectului cu una dintre cele mai frumoase activități. Astfel, pe 5 decembrie, la Casa de Cultură a Studenților, a avut loc Ospățul cu nuci, un dineu caritabil menit să aducă invitații cât mai aproape de spiritul Crăciunului.

Cei care ne-au fost alături în prima seară de proiect s-au bucurat de colindele cântate de corurile ASG, Victory of Art, ASTO și ASCOR, dar și de restul elementelor surpriză care și-au făcut apariția pe scenă, spre bucuria tuturor. De asemenea, ne-am așteptat invitații așa cum se cuvine, astfel încât vinul fiert, ciocolată caldă, sucurile și prăjiturile au fost nelipsite și au făcut din această activitate un ospăț în adevăratul sens al cuvântului.

Atmosfera primei seri din cadrul proiectului "ASUB te face Moș Crăciun - ediție specială" a fost una caldă și a adus cu ea multă bucurie în rândul celor prezenți. În plus, Ospățul cu nuci ne-a dat speranța că vom reuși să sprijinim cauzele noastre caritabile, aducând Crăciunul mai aproape de cei care au fost mai puțin norocoși, dar și de studenții Universității din București și nu numai.

Campionat de FIFA

Alături de voluntarii noștri, proaspăt deveniți spiriduși, Moș Crăciun s-a alăturat într-un campionat intens de FIFA. A renunțat la ghetele de iarnă în favoarea celor de fotbal și le-a oferit goluri și faze spectaculoase celor mai puțin cuminți.

Echipele au fost alese prin tragere la sorți, iar pentru a echilibra șansele, au fost selectate doar cele cu un rating de 4,5 sau peste 4,5 stele. Formatul competiției a fost unul gândit să-i permită lui Moș Crăciun să revină rapid la împărțitul cadourilor. 

Toate meciurile au fost pline de intensitate, de la scoruri de tenis până la penalty-uri. Fiecare jucător a simțit emoția și a înțeles ce înseamnă să participi la un astfel de turneu și cât de dificil poate fi.

Finala a fost cel mai captivant moment, fiecare jucător eliminat până în această fază a turneului a avut ocazia să rămână și să își susțină favoritul, creând astfel o atmosferă tensionată și în afara terenului. Celor mai buni 3 li s-au acordat premii speciale, dar toți participanții au primit premii de consolare pentru a atenua amărăciunea înfrângerii.

Trivia Night 

La cea de-a treia activitate din cadrul proiectului "ASUB te face Moș Crăciun - Ediție Specială: Trivia Night", desfășurată la Casa Universitarilor pe 8 decembrie, tema aleasă a fost una captivantă și variată. Întrebările au acoperit diverse domenii, de la cultură generală la curiozități specifice sărbătorilor de iarnă și au fost selectate cu grijă pentru a oferi participanților o experiență de neuitat.

Organizarea a fost impecabilă, iar participanții, grupați în echipe, au avut oportunitatea să își pună la încercare cunoștințele și să se distreze într-o atmosferă plină de energie. De asemenea, aceștia au avut posibilitatea să-și pună în valoare îndemânarea prin completarea unor provocări ce presupuneau coordonare. Numărul echipelor a fost semnificativ, contribuind la competiția captivantă și la atmosfera plină de tensiune și bucurie în același timp.

Activitatea a fost un succes, aducând în prim-plan spiritul festiv și dorința de a descoperi informații noi într-un mod interactiv și distractiv. Este un exemplu minunat al modului în care studenții se pot aduna și crea momente memorabile în timpul sărbătorilor.

Vânzarea de Prăjituri 

În ziua de 11 decembrie a avut loc o tradiție îndrăgită, practicată de mult timp în cadrul proiectului "ASUB te face Moș Crăciun": Vânzarea de Prăjituri, o activitate de suflet în asociația noastră.

Aceasta s-a desfășurat anul acesta alături de ASID și ASG, iar astfel, spiridușii Moșului au putut aduce dulciurile în mai multe locații: Campusul Grozăvești, Facultatea de Istorie și Facultatea de Geografie. Atât studenții, cât și profesorii s-au bucurat de prăjiturile pregătite cu spor și voie bună de către voluntari cu o zi înainte; acestea au fost de toate felurile și pentru toate gusturile. Voluntarii au mers din ușă în ușă pentru a le vinde și au stat, de asemenea, la standurile de pe holurile celor două facultăți.

Datorită acestei activități, am reușit să strângem donații pentru cauzele noastre, și am fost încântați să vedem bucuria pe chipurile celor care au degustat din dulciurile noastre, pregătite cu multă căldură și bucurie.

Atelierul lui Moș Crăciun

"Atelierul lui Moș Crăciun" a reprezentat una dintre cele mai dulci activități din cadrul proiectului nostru "ASUB te face Moș Crăciun". Desfășurat în Campusul Grozăvești, în data de 12 decembrie, acest atelier a oferit participanților o experiență cu adevărat magică.

Fiecare colț al atelierului a fost împodobit cu grijă, transformând încăperea într-un veritabil paradis al dulciurilor. Standurile îmbietoare au oferit o varietate impresionantă de delicii, precum ciocolată caldă cu arome rafinate, inclusiv scorțișoară, ciocolată neagră sau chiar ardei iute. Bomboanele colorate și aromate, au adus un plus de bucurie în acest tărâm al dulciurilor.

Un moment deosebit a fost concursul pentru cea mai frumoasă decorațiune de Crăciun, desfășurat pe pagina de Instagram @asub.insta. Participanții au avut ocazia să-și etaleze creativitatea și să concureze pentru premiul oferit cu generozitate de Funnky Tattoo: un voucher în valoare de 300 de lei.

Magia sărbătorilor a reușit să-i transporte pe studenți într-o atmosferă de bucurie și să-i elibereze pentru scurt timp de grijile și problemele cotidiene. Activitatea a creat un cadru propice pentru socializare, schimbul de idei și a contribuit la formarea unor amintiri memorabile între participanți.

Seara de Chitară

În cadrul serii de chitară desfășurate în atmosfera prietenoasă a localului "I-auzi Una", de la ora 19:00 până la 23:00, studenții au fost invitați să se delecteze cu acordurile dulci ale colindelor, melodiilor folk și să împărtășească această experiență muzicală alături de ceilalți participanți.

Chitarele, înviorate de degetele talentate ale studenților, au creat o atmosferă caldă și captivantă. Participanții nu au fost doar spectatori, ci au fost încurajați să se implice activ, să cânte împreună și să împărtășească pasiunea pentru muzică cu ceilalți prezenți.

Această seară a reprezentat nu doar un eveniment muzical, ci și un spațiu în care studenții și-au dezvăluit talentele, au legat noi prietenii și au transformat o simplă seară într-o experiență autentică. Mulți dintre participanți au mărturisit că aceste seri de chitară au fost pentru ei un catalizator, o oportunitate de a descoperi și a cultiva o pasiune muzicală care a devenit parte integrantă a vieții lor academice și personale.

Mega Discoteca Moșului

"Mega Discoteca Moșului" a fost momentul culminant al distracției în cadrul proiectului "ASUB te face Moș Crăciun". Într-un cadru vibrant și plin de energie, Beluga Music & Cocktails a fost gazda unei petreceri deosebite pe 17 decembrie, unde atmosfera festivă și ritmurile muzicii au creat o seară memorabilă.

Scena a fost cuprinsă de forța vibrantă a trupei Pyroblast. Melodiile lor, un adevărat cocktail muzical, au creat o atmosferă plină de bucurie și entuziasm. Totodată, dresscode-ul "alb ca zăpada" a adus o notă de eleganță și a întregit atmosfera festivă. 

Mega Discoteca Moșului nu a fost doar o petrecere, ci o călătorie muzicală și emoțională, plină de momente de neuitat și conexiuni autentice între toți cei prezenți. A fost cu adevărat o seară în care bucuria sărbătorilor s-a amestecat armonios cu ritmurile captivante ale muzicii.

Încheiere

Pe parcursul proiectului ASUB te face Moș Crăciun - Ediție Specială, am avut privilegiul de a aduce bucurie și lumina sărbătorilor în viețile celor de la Complexul Social de Servicii Sf. Iosif. 

Ne-am unit eforturile pentru a aduce zâmbete pe fețele acestor copilași minunați, oferind cadouri încărcate cu grijă și dragoste. Cu fiecare cadou oferit, am simțit că aducem bucurie și căldură în inimile lor. Emoțiile sincere și recunoștința pe care am întâlnit-o au confirmat importanța acestor gesturi simple, dar pline de semnificație.

Prin ASUB te face Moș Crăciun - ediție specială am demonstrat că, prin unirea forțelor și prin implicarea activă, putem aduce bucurie și speranță în viața celor care au nevoie de sprijinul nostru. Așa cum Moș Crăciun aduce daruri, am reușit și noi să aducem daruri celor aflați în dificultate, făcând astfel ca perioada sărbătorilor să fie cu adevărat specială pentru toți. 

Mai mulți voluntari, mai multe rezultate! Împreună cu ASG și ASID am dublat numărul participanților față de anul trecut și ne-am atins scopul. Cu ajutorul sponsorilor (BRD, Academic ArtEvents, Funky Tattoo, Fumo Art, I-auzi una, Casa de cultură a studenților București, Zmiles, Beluga, American Experence, Cărți de joc premium, EA România), participanților și al voluntarilor, s-au strâns haine, alimente și fonduri pentru persoanele fără adăpost, iar asociația M.A.M.E. a primit sprijinul necesar. 

Nu așteptați Crăciunul ca să faceți fapte bune! Asociațiile studențești vă așteaptă tot anul cu diverse evenimente caritabile, care aduc bucurie oamenilor mai puțin norocoși. 

Rămâneți aproape pentru a fi la curent și cu următoarele proiecte, atât ale ASUB, cât și ale celorlalte asociații studențești (ASG, ASID, ASAA, ASTO, ASMI, ASSP, ASB, ASC, ASC-UB, ASD, ASF, ASGG, ASLS, ASLUB, ASPSE, A.S.-S.AS).

Proiectul "Te pui cu studenții?" își face simțită prezența în cadrul Asociației Studenților din Universitatea București (ASUB) prin a treia ediție plină de succes și implicare academică. Cu o echipă dedicată și entuziastă, proiectul a fost coordonat cu abilitate și pasiune de către Project Managerii: Duță Andreea și Ionescu Costin, alături de Directorul Departamentului Educațional și Relații Externe. Aceștia au reușit să-și împlinească obiectivele propuse și să creeze un eveniment memorabil.

Prima zi a proiectului a adus în prim-plan concursul "Ce spun studenții?", o variantă dinamică și atrăgătoare a emisiunii populare "Ce spun românii?". Echipele înscrise s-au întrecut într-o serie de întrebări generale, dar și aspecte legate de viața de student, oferind un spectacol plin de energie și entuziasm. Atmosfera vibrantă a captivat publicul prezent, iar la final, o echipă a ieșit învingătoare, aducând un plus de satisfacție întregii echipe organizatoare.

A doua zi a fost dedicată unei conferințe provocatoare, unde invitații speciali, Marian Crăciun și Irina Zamfirescu, au împărtășit din experiența și cunoștințele lor. Discuțiile au abordat teme importante și relevante pentru comunitatea studențească, de la rolul asociațiilor studențești în societate până la provocările financiare cu care se confruntă studenții într-un oraș precum Bucureștiul. De asemenea, conferința a inclus o tombolă cu premii atractive, oferind oportunități de relaxare și distracție pentru participanți.

Ultima zi a fost dedicată creativității și inovației prin concursul "Imperiul studenților", inspirat din conceptul popular "Imperiul leilor". Participanții și-au prezentat ideile de afaceri în fața juriului, contribuind la o atmosferă plină de entuziasm și spirit antreprenorial.

Unul dintre managerii proiectului, Andreea, a subliniat că această experiență a fost una unică, oferindu-i oportunitatea unică. În ciuda inițialei sale intenții de a se implica în alt departament, s-a integrat rapid și a fost impresionată de controlul și impactul pe care l-a avut asupra întregii echipe. A fost încântată de rezultatele obținute și de faptul că munca lor nu a fost în zadar. Directorul departamentului de Educațional și Relații Externe, Eduard Chirilov, care a trăit proiectul atât ca voluntar, cât și ca director, a subliniat importanța și valorile proiectului, felicitând efortul și angajamentul tuturor celor implicați. A apreciat modul în care proiectul a reușit să aducă împreună studenți din diferite domenii și să promoveze colaborarea și inovația în cadrul comunității studențești.

Proiectul "Te pui cu studenții?" a fost posibil datorită sprijinului generos al sponsorilor, care au contribuit la succesul și impactul său. MARe/Muzeul de Artă Recentă, Cataleya Gift, E-Flyere, Escape MY ROOM, American Experience, Starbucks, Avon, Zemo's, Cărturești și Editura NICULESCU au fost partenerii noștri de încredere pe parcursul acestei călătorii, iar pentru aceasta le suntem profund recunoscători.

Cu o participare activă și o gamă variată de activități, proiectul "Te pui cu studenții?" a reușit să aducă împreună studenți din diverse domenii și să promoveze spiritul de echipă și inovația.

Această experiență a încurajat implicarea și creativitatea și a oferit oportunități de învățare și dezvoltare personală pentru toți participanții.

Asociații membre